"Pigerne fra Digi tog kampen op, og udfordrede mig på mit nuværende look og navn, og det er jeg rigtig glad for, de gjorde. Tilbage står jeg nu med et nye site samt logo, og hele mit visuelle udtryk har fået en overhaling.

Tak til Camilla og Kristina for det flotte arbejde. Jeg er glad og stolt. Jeg håber, I har lyst til at kigge forbi den nye side".

Leon Holbæk, Ejer af Training Lab

 

Branding af Training Lab

Hvad der startede som en dialog vedrørende opdatering af en eksisterende hjemmeside blev til at vi udfordrede Leon Holbæk, stifter og ejer af dengang Health & Care 360, på både det overordnede brand, daværende look og digitale tilstedeværelse. 

Efter en god dialog om Leons ønsker og tanker til et nyt udtryk skabte vi Training Lab powered by Leon Holbæk, som i dag er blevet det overordnede brand. Et brand, som klienter og ansatte kan identificere sig med. Herefter udarbejdede vi nyt logo, skarpe budskaber, stil og tone samt website.

Leon bruger de sociale medier rigtig meget i sin branding, så looket på Facebook blev også opdateret, og så kom han på Instagram. 

Besøg Training Lab her


Skal vi også hjælpe din virksomhed?

Kontakt os i dag