"Det er så godt, det I gør. I giver hele virksomheden et løft, og vi kommer tættere på vores kunder igennem jer."

- Steffan Kyhl, Direktør Sønderjydsk Kål

 

 

 OPGAVEN // HELT NY IDENTITET

Vi tog Sønderjydsk Kål under kærlig behandling. Digi fik lov til at udfordre på den eksisterende stil og tone, måden at kommunikere på og den generelle digitale tilstedeværelse.

Nærvær og dialog er kommet på dagsordenen via de sociale medier. Sønderjydsk Kål er både på Facebook og LinkedIn, hvor der deles ud af hverdagen, gode råd, opskrifter og nye tiltag.

Den nye visuelle identitet er blevet implementeret hele vejen rundt. Vi har produceret nye visitkort, sellingsheets, etiketter til produkter, annoncer, website, taget nye produktbilleder og opdateret de sociale medier.

Vi er enormt taknemmelige for den tillid, Sønderjydsk Kål har vist os. Vi ser frem til det fremtidige samarbejde, da vi er blevet deres faste partner på det digitale, og så administrerer vi deres sociale medier.

Besøg Sønderjydsk Kål på Facebook

Besøg Sønderjydsk Kål på LinkedIn

Nyt website

Som en del af den nye visuelle identitet har Sønderjydsk Kål oprustet med et helt nyt website. Digi fortsatte den nye stil, og har sammen med kunden skabt et moderne, responsivt og opdateret site. Siden er mobiltilpasset, så den kan ses på alle devices. Desuden er det meget vigtigt for kunden, at struktur og overblik er i højsæde. Det er blevet løst med en meget synlig og simpel menu-linje.

Sønderjydsk Kåls nye website har fået et friskt og moderne look. De ønsker et større fokus på slutbrugeren, og derfor er deres opskrifter kommet mere i fokus. Mange har haft gavn af disse igennem tiden, og de kan se frem til nye lækre opskrifter.

Se siden i slideren herunder.

Besøg siden her

 

Efter en del uger med photoshoot, ny hjemmeside, nye visitkort og meget mere siger vi hos Sønderjydsk Kål tak for arbejdet. Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde. Og så er de ret sjove og har nogle super ideer. Brug dem, lad dem tage over og brug tiden hos dine kunder. "

- Mikael Vestergaard, Salgs- og økonomichef, Sønderjydsk Kål

 

 

Skal vi også hjælpe din virksomhed?

Kontakt os i dag