"Digi er virkelig prof. at arbejde sammen med. De har været med til at løfte min og Race Clubs kommunikation til et virkelig højt niveau. De har god forståelse for DNA’et i mit projekt, og har ikke forsøgt at ændre på det, men blot skabe et mere prof. udtryk og mere strømlinet.

Udover det så er de nytænkende, imødekommende og meget gode til at skabe en interesse om det produkt, de leverer til Race Club. Jeg er glad for samarbejdet og ser frem til endnu flere resultater af det i fremtiden".

- Nicolaj Møller Madsen, racerkører og stifter af Race Club 

OPGAVEN // BRANDING + KOMMUNIKATION

Race Club by Phoenix Racing er Danmarks hurtigste og muligvis bedste netværk. Det er startet af Nicolaj Møller Madsen, der er racerkører for det tyske team Phoenix Racing, og som kører for Audi. Netværket trængte til en version 2.0, og derfor tog Nicolaj fat i os.

Opgaven bestod i, at Race Clubs visuelle udtryk skulle opdateres og have en rød tråd. Desuden skulle der mere fokus på kommunikation, og hertil laves en strategi, der sikrer kontinuerligt flow i storytellingen omkring netværket. Vi startede med at opsætte et 32-siders salgsmagasin for 2019, hvorefter vi har lavet en helt ny hjemmeside.

Salgsmagasin 2019

Netværket er bygget op omkring eksklusive oplevelser fordelt i hele landet over hele året. I 2019 kan Race Club se frem til 42 spændende events, hvor gourmet, fart, VIP, forkælelse og ikke mindst netværk er på programmet. Desuden byder Nicolaj medlemmerne på to VIP-ture til udlandet, når han drager ud for at køre race. Det og meget mere kan du læse om i magasinet her.

Splinternyt website

Race Clubs nye visuelle identitet indebærer også en helt ny hjemmeside, hvor man kan læse alt om netværket. Digi har stået for et total re-design af siden samt tekstforfatning på hele sitet.

Race Club ønskede en brugervenlig, lækker og eksklusiv hjemmeside, hvor der var fokus på de gode oplevelser og historier, som netværket byder på. Menustrukturen er blevet opdateret således, at det er lettere at finde de informationer, man som nuværende og potentiel medlem kunne have brug for.

BESØG SIDEN HER

Samarbejdet fortsætter

I 2019 fortsætter samarbejdet med Race Club, og det er sidenhen blevet til mange forskelligartede opgaver for Nicolaj og hans netværk. Vi hjælper bl.a. med kommunikationen på de sociale medier, nyhedsbreve, pressemeddelelser og et stort magasin, der udkommer i marts. Vi glæder os til at skabe endnu mere værdi for Nicolaj og hans netværk i den kommende tid.

Vi er qua samarbejdet blevet en del af Race Club netværket - og vi kan varmt anbefale det. Netværket skiller sig markant ud fra traditionelle erhvervsnetværk. Her skabes reelle relationer, og alle ser frem til at deltage i de forskellige arrangementer. Både pga. indholdet, maden - men i særdeleshed selskabet.

"Jeg har fået en del netværk igennem Race Club. Jeg kan således varmt anbefale at være med i netværket."
- Christian Bækmark, PrivatRevision

"Anderledes, kvalitetsbevidst, afslappet stemning, gode muligheder for at netværke og lære mennesker at kende og ikke bare, hvordan deres visitkort ser ud".
- Linda Skyttehave, Ensure

"Hurtigt, anderledes, fede oplevelser, masser af socialt samvær - giver gode relationer, der skaber værdi og vækst".
- Nikolaj Lund. DiningSix