OPGAVEN // BRANDING

NGIN er en virksomhed, der, via disruption i ingeniørbranchen, skaber muligheder for nye dimmitender og samtidig bygger bro mellem uddannelsen og det virkelige arbejdsliv. De sørger for, at nyuddannede ingeniører får en god start i en hård branche.

Da vi bliver kontaktet af NGIN, står de overfor en ny udvikling i deres virksomhed, og ønsker derfor at skrue op for deres branding som helhed. De ønsker en rød tråd i deres visuelle identitet, et nye website og hjælp til en digital strategi og kommunikation.

For at kunne nå i mål, startede vi med en workshop med de to ejere, hvor vi fik et indblik i deres virksomhed og i branchen, de befinder sig i.

Designoplæg

Efter en givende workshop med Mads og Lasse, kunne vi begynde at folde deres DNA ud visuelt. I et designoplæg visualiserede vi deres nye identitet og kom med vores anbefalinger til strategi for kommunikation online. Farvevalg, fonte, brug af logo, look på sociale medier, website-design, storytelling, visitkort og meget andet blev foldet ud i oplægget.

 

Nyt website

Vi har skabt et website til NGIN, der er bygget i Wordpress med et strømlinet look, der er både brugervenligt og har kant. Siden er blevet opdateret ikke blot visuelt men også i brugerrejsen, når man navigerer rundt på sitet. Menustrukturen har fået et lille løft, så den er endnu lettere at tyde, og så er der kommet meget mere personlighed på siden.

BESØG SIDEN HER

Og meget mere ...

Udover branding, strategi og nyt website, så har vi også hjulpet NGIN med meget andet. Vi har haft dem med til photoshoot for at skyde nogle nye, fantastiske billeder af de to ejere. Dem har vi gjort brug af på både website og visitkort. I samme forbindelse skød vi også billeder til brug i pressemeddelelse om, at NGIN har solgt 40% af deres virksomhed til en stor dansk virksomhed. Vi var med til at skrive presse herom. Desuden har vi hjulpet med virksomhedspræsentation, sociale medier og diverse.

Det har indtil nu været en spændende rejse med NGIN, og vi håber fortsat at kunne skabe værdi for og sammen med dem.