OPGAVEN // BRANDING

Bedre Isolering er en virksomhed drevet af Dennis og Simon, der har specialiseret sig indenfor hulmursisolering og loftisolering. De er autoriseret ISOVER-indblæsere, og bruger udelukkende miljøvenlige materialer, når de udfører deres arbejde.

Da vi bliver kontaktet af Bedre Isolering, står de overfor en ny udvikling i deres virksomhed, og ønsker derfor at skrue op for deres branding som helhed. De ønsker en rød tråd i deres visuelle identitet, et nye website og hjælp til en digital strategi og kommunikation på de sociale medier.

For at kunne nå i mål, startede vi med en workshop med de to ejere, hvor vi fik et indblik i deres virksomhed og i branchen, de befinder sig i.

Designoplæg

Efter en givende workshop med Dennis og Simon, kunne vi begynde at folde deres DNA ud visuelt. I et designoplæg visualiserede vi deres nye identitet og kom med vores anbefalinger til strategi for kommunikation online. Farvevalg, fonte, brug af logo, look på sociale medier, website-design, storytelling, visitkort og meget andet blev foldet ud i oplægget.

 

Nyt website

Vi har moderniseret Bedre Isolerings allerede eksisterende website. Det er bygget i Wordpress med et strømlinet look, der er både brugervenligt og har kant. Siden er blevet opdateret ikke blot visuelt men også i brugerrejsen, når man navigerer rundt på sitet. Ikke kun funktionalitet og visuelt udtryk er nyt - på siden er der også tilført en hel masse personlighed i form af nye lækre billeder.

BESØG SIDEN HER

Og meget mere ...

Udover branding, strategi og nyt website, så har vi også hjulpet Bedre Isolering med andre grafiske og strategiske opgaver. Vi varetager deres sociale medier, så vi sikrer, at deres gode historier bliver delt. De har nemlig så mange glade kunder, der gerne vil prale på deres vegne. Vi er superglade for fortsat at være en del af deres rejse, og glæder os til at skabe værdi for dem fredmadrettet.