Vil du kalde din virksomhed for et brand?

Branding er en gennemgående stil og tone i alt, hvad en virksomhed deler ud. Annoncer, kommunikation, website, sociale medier osv. Brandingen skal gerne være konsekvent og ikke mindst gennemtænkt - og så skal den tale til og med din målgruppe.

Vi har både hjulpet kunder med at skabe deres helt nye brand men også hjulpet med at at re-brande dem, der gerne ville fornyes.

Skal vi også hjælpe dig? Ring til os i dag

 

Et helt nyt brand

Branding er mange ting. Overordnet visuelt look, logo, visitkort, website og sådan kan vi blive ved. Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad behovet er. Hos Digi får du sparring, så vi i fællesskab når frem til den helt rette løsning for dig og din virksomhed.

Re-branding

Er dit brand lidt... slidt? Trænger du til fornyelse og et friskt visuelt look? Vores styrke er, at vi har en særlig evne til at tilpasse både design og kommunikation til alle målgrupper. Vi oplever, at det er værd at få hjælp til at kommunikere på den rigtige måde - både visuelt og via skrift.

Facelift

Nogle gange har brandet bare brug for et ansigtsløft. Små ændringer kan ofte gøre en stor forskel. Måske er din virksomhed klar til at erobre social media-verdenen sammen med os, og så hjælper vi dig i gang med det. Vi kan også varetage det for dig, så du kan koncentrere dig om det, du er allerbedst til. Læs mere om det under 'sociale medier'.

Kan det ses på bundlinjen?

Det korte svar er JA!

Dine kunder, og potentielle kunder, vil bemærke og værdsætte, at du fremstår professionelt og gennemført på diverse platforme. Branding er ikke bare dit look, men også din måde at kommunikere til - og endnu vigtigere MED - dine kunder.

Den rette branding kan løfte din virksomhed til nye højder, og give dine konkurrenter sved på panden. Det kan give dig mulighed for at være first mover, fordi det giver anledning til at ryste posen, og gå ad nye veje.


Din branding kan starte sammen med os.

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak